Restoran Gianni peakokk Costantino Veglianti on sündinud ja üles kasvanud Lazio maakonnas Rooma lähedal Itaalias. Enne Giannit on Costantino oma oskusi lihvinud Itaalia restoranides Suurbritannias, Ameerikas, Saksamaal ja muidugi Itaalias.
Gianni road valmistatakse Costantino poolt hoolikalt valitud kvaliteetsest toorainest. Kuigi suur osa kaubast tuleb Itaaliast ja Saksamaalt, tunneb Costantino alati suurt huvi kohaliku tooraine vastu ja kasutab hea meelega meie turgudel pakutavat valikut. Suvel algavadki tema päevad jalutuskäiguga kohalikul turul, kus ta oma lemmik kaupmeestelt kõige paremat kraami restorani jaoks valib. Sügisel võib teda kohata Eesti metsades marju ja seeni korjamas.
Lisaks kirele toidu valmistamise vastu pakub Costantinole suurt huvi veinimaailm. Itaalia veinidest võib temaga rääkida lõputult. Costantinole meeldib avastada väikeseid ja vähetuntud Itaalia veinimaju ning sageli eelistab ta neid üldsusele tuntud brändidele. Seda peegeldab ka Gianni veinivalik, mis esindab Itaalia erinevaid piirkondi ning kus on mitmeid veine, mida on võimalik nautida Eestis vaid Giannis.